Prawo do bycia zapomnianym

Aby usunąć swoje konto z naszej witryny, musisz postępować zgodnie z poniższymi krokami

  1. Prześlij swój adres e-mail za pomocą formularza poniżej
  2. Na Twój adres e-mail zostanie wysłana wiadomość potwierdzająca, w której będziesz musiał/musiała kliknąć przycisk/link potwierdzenia
  3. Twoje konto i dane osobowe zostaną usunięte/anonimizowane